feministival'in bloguna hoşgeldiniz


feministival hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.
for the english blog click here.

Atölyelere kayıt için: feministivalistanbul@gmail.com adresine mail atmayı unutmayın!


feministival4 from MarIstanbul on Vimeo.



28 Mart 2012 Çarşamba

GARAJ SATIŞI

3,4,5 ve 6 Mayıs'ta gerçekleşecek FEMİNİSTİVAL öncesi ısınma ve dayanışma etkinliği

Uzun zamandır gardrobunuza dalmak için bir sebep mi bekliyordunuz, ya da o karanlık köşede unutulmuş kutunun içine... İşte size harika bir BAHANE!  Bu tatlı açık artırmamıza katılmak için her türlü eşyanızı kapıp getirebilirsiniz; eski kitaplarınız, giysileriniz, hırdavatlarınız, ıvır zıvırlarınız, falan filanlarınız.. istedğiniz her şey, ya da artık istemediğiniz :)  Kıyıda köşede kullanmadığınız, başkalarının işine yarayabileceğini düşündüğünüz ne varsa, getirin koyalım sahneye.


Garaj Satışı 1 Nisan Pazar günü saat 15.00'da Kooperatif Art and Performance Hall'de gerçekleşecek... İkinci el getir götürlerin sahnede açık artırmayla satılacağı etkinlikte, başlangış bağışları 50 kuruş ve 1 lira arasında değişecek. Gerisi size kalmış, sahnedekini isteyen fiyatı artıracak.. Etkinlik boyunca müzik, keyif ve dayanışma için bize katılın!!

Satışa çıkmasını istediğiniz eşyalarınızı Cuma ve Cumartesi günleri öğleden sonra Lambdaİstanbul ofisine bırakabilirsiniz. Eğer etkinliğe zamanında gelecekseniz, Pazar günü yanınızda da getirebilirsiniz.

Zorlu ve eğlenceli bir açık artırma olması ümidiyle..
Feministival 2012
not: etkinlikten elde edilen gelir, festival süresince gerekli giderlerin karşılanması için kullanılacaktır.

Kooperatif Art & Performance Hall: ISTİKLAL CADDESİ, Ağa Cami arkası. Gri tenteli çiçekli başka bir şeye benzemeyen yer... (Rumeli İş Hanı, C Blok 88/12, Mahyacı Sokak. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder